Vijesti

"Recept za bolji život" u Jelićevoj

Predstava „Recept za bolji život“, mladih diplomiranih glumaca, Emira Fejzića i Adnana Gore, premijerno će biti izvedena u ponedjeljak, 20.12.2010. godine, u Centru za kulturu Sarajevo (ulica Jelića br.1) sa početkom u 20 sati.

''Recept za bolji život'' na duhovit i zabavan način opisuje razne "vrste" supružnika, i daje šaljiva uputstva kako se riješiti nepoželjnog supruga ili supruge. Opisuje određene prizore iz života u kojima smo se svi prije ili poslije nalazili, ili se nalazimo, i dovodi ih do ekstrema. Autori predstave publici obećavaju 70 minuta dobre zabave i „smijeh do posljednjeg daha“. 

Cijena karte je 5 KM i može se rezervisati u prostorijama Centra za kulturu, na kontakt telefon 063 560 975 ili putem maila - kustura.damir@gmail.com.

Nazad


Udruženje za unaprijeđenje i razvoj teatarske i filmske produkcije u BiH "Fercera" | info@bhTeatar.ba | Uslovi korištenja | Impressum
Pokrovitelji: Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo; Fondacija za muzičke, scenske i likovne umjetnosti; Ministarstvo civilnih poslova BiH; Opština Centar Sarajevo
Dizajn i programiranje Infinity Dizajn Solucije